24 ноември 2009

Омъжи се за мен, Първанов!

Представете си сцена, публика и прожектори, жълто диванче и Първанов на него, насреща му Станислав Трифонов, по-известен като Слави Триф. Ако сте гледали предаването, няма нужда да си представяте. Ако не сте, ще ви разкажа:

- Първанов нямало да се върне в политиката, щото така бил обещал отпреди 8 години, но щял да подкрепи с името си нечий проект, гражданска структура - тук Слави услужливо му напомни как на последните избори подкрепената от него девойка взела от раз 37 000 гласа във Варна.

- Първанов не забравя да спомене енергийните проекти, щото онази путинка явно още му диша във врата. На газ му диша, не на друго.

- Първанов много го е яд, че Цветан Цветанов е, освен партиен лидер, и шеф на МВР, и на ДАНС. Вече. А не е той. Както беше. Пък и някакъв си Иван Костов се меша там. Хм...

- Първанов дава идея на СЕМ да се самосезира по ЗЕС /о, Боже!!!!/ за думите на другия симпатяга ББ, че сегашната коалиция е обединена от омразата към БСП. Къде тук собствено се привидя президентът - нямам идея. Още повече, че само миг преди това се разграничи от БСП.

- Първанов призна по достойнство маниера на ББ /без да го споменава поименно през цялото шоу!/ да говори като хамалин - народът имал нужда от това. А той му завижда?!?

- Първанов /ох, да си дойдем на думата/ обвини ИВАН КОСТОВ /че кой друг/ за атаките към неговата светла личност и го обяви за личен опозиционер и враг номер едно от началото на прехода досега. Амин.

- Първанов защити посещенията си в Австралия, Корея, Шри Ланка, българските гори и архарските си подвизи в Узбекистан. Видите ли, с още 120 000 бг мъжкари-авджии, включително и достопочтеният Слави, отстрелвали онези гадни хищници, дето тормозят безгрижното ни и в същото време трудно ежедневие. И, о, Боже, това са хищници, за които държавата МУ дължи кубик дърва, но той не си ги търсел. Но, тъй като с дружните усилия на същите онези 120 000 ловци в БГ, включително и Слави Триф., хищниците са на изчезване у нас, мога само да съчувствам на един друг велик мъжкар, отдал се със завидна страст на лова на ... хищни гъби. Хобито на Рейзи просто ще стане президентско без никакво съмнение, освен ако не внесат по-скоро от хищните кенгурута, разгледани с неповторим интерес в зоологическата градина на Сидни. Съвсем наскоро.

- Първанов се кълне, че искал да проведе референдум през 2005 г. за членството ни в ЕС. Благодаря ти, Боже, че не го е направил, защото сега щяхме да сме в Обединените Московски Щати. А Европа без умиление щеше да си припомня за сърцераздирателните писма на Първанов до Милошевич, както и за анти-НАТО-вските МУ шествия. Ух, сладур. Слави изобщо не се сети да го пита за тях. Нали ще се омъжват...

- След като Вълкодав №1 на България достопочтено заяви, че няма да прави партия, а ще яхне гражданска структура, мимоходом проплака, че: нямал джобни, щото гадният Дянков не Му дава; че тройната коалиция бил я мъмрил за формулата 3-5-8, но тя изобщо не му обърнала винмание; че БГ преходът имал страностти /о, да, като тази настоящият ни президент да е агент на ДС и да предвожда митинги против ЕС и НАТО/; че отношенията му с Доган са нормални; и прочие; и прочие...

В края на сапунката "Ще се омъжиш ли за мен или да те взема веднага" не пуснаха финални надписи, но аз мога да ви помогна:

1. Когато след изборите тази година един мой познат, занимаващ се отдавна с политика, ми каза, че следващият проект на ченгетата ще е партия на Слави Трифонов, аз се изсмях. Ставаше дума за подкрепената от Слави девойка, която взе 37 000 гласа във Варна. После моят познат пак ми намекна, че, както винаги, първо във Варна тестват ДС-мероприятията си и ми припомни нещата, които лично съм изживяла, но аз пак не му повярвах. Да, 99-а извадиха първия проект срещу СДС и Костов - "Всички срещу Добрин Митев". Не коментирам Митев, казвам само, че извадиха Кирил Йорданов, назначен за областен управител не от БСП, а от СДС. Факт! Точка. Успяха, защото за пръв път изпробваха "Симпатяга-популист срещу Костов". Оня ден Йорданов празнува 10 години начело на най-доброто за живеене феодално владение. Факт! Точка. После беше Симеон, после ББ. Идвало ред на Слави Триф.? Ок, ще видим...

2. Благодаря на Първанов, че затвърди моя избор! Единственото име, което спомена като свой личен и искрен противник, бе Иван Костов. Не мога да съм по-поласкана от това. Гоце срещу Костов? Къде мислите, че съм? Костов от 8 години не е на власт, но продължава да е кошмарът на псевдополитиците и чалгарите! Невероятно!

3. Разбрах защо Симеон така настойчиво и по царски усърдно изсича родните гори - това са кубиците, с които държавата и народът трябва да се отблагодарим на Първанов за отстреляните хищници. Но Първанов не си ги иска и те затова остават у Симеон. Абе, сложно е, но не и невъзможно.

4. Че Първанов по никакъв начин не уважи моя толеранс от 800 минути, след които обещах да се върна в блога, и още, кажи-речи, на 80-ата такава се изпляска на метеното. И ей така - по чалгаджийски симпатично, лично и искрено - съобщи своя нов мерак - да се вземе със Слави Триф. Пази, Боже, какви ли деца ще се родят...

Facebook

5 коментара:

  1. Благодаря за детайлното и духовито представяне на фундаменталното гоцево интервю при башпримапатриотина на республиката ни. Това ме освобождава от необходимостта да се информирам от другаде за казаното от абсурдния и прекалено банален човечец, откровено бълващ своите невероятни баналности, все още подвизаващ се на поста президент на България. Ще си позволя да представя този коментар на гоцевото интервю в блога си, та и други като мен, дето са изпуснали да се порадват на гоцево-славчовите изцепки, да могат да запълнят празнината в представите си.

    Та значи Гоце Първанов бил споменал като свой личен и искрен противник именно Костов?! Това е показателно: ако беше малко по-умен, не требеше да го споменава, щото след като всеки ден без да иска работи за увеличаването на антигоцевистката коалиция от граждани, срамуващи се от факта, че това същество е български президент, то с горното признание, че негов (де факто) единствен истински противник е Иван Костов, с един замах прехвърля и насочва тия граждани в стана от недоволни, обединени около Костов. Което ми показва, че Гоце може и да не играе никаква роля в бъдещата българска политика, ала Костов ще продължи да играе, и то не само да играе някаква роля, а най-благотворна за България и ключова политическа роля ще играе не друг, а тъкмо Иван Костов.

    ОтговорИзтриване
  2. Ето докъде води сляпата омраза и на Гоце, и на Слави срещу Костов: без да искат постигат съвсем обратния ефект, т.е. работодателите им (Слави доста хубави парички спечели от участието си в антикостовистките пропагандни войни от предишни времена, а пък Гоце спечели цял президентски пост, пушка за 50 000 долара и възможността да стреля донасита по вълци и по катерици из нашето отечество; щото, за жалост, модерните времена не му позволяват да стреля по хора, както са стреляли навремето идейните гоцеви другари, именно комунистите!), та значи работодателите на Гоце и на Слави пак ще останат с пръст в устата, стига да осъзнаят овреме какво всъщност тия двамата вършат.

    Ами вършат това, че увеличават привържениците на Костов, понеже той почна да се утвърждава като единствен принципен и най-последователен противник на мафията в България, на мафията, доказани слуги на която са както Гоце, така и Слави, така и безчет други воини на тихия фронт на ДС.

    Ще завърша с констатацията, че и този случай показва и илюстрира нещо безспорно и неизбежно: че истината в крайна сметка винаги си пробива път и тържествува. Докато лъжльовци като Гоце и Слави, по една жестока ирония на самия живот, независимо от временните печалби, успехи, парични придобвки и пр., в крайна сметка винаги остават с пръст в устата, стават за резил, получават си заслуженото, биват хвърлени, както се казва, на бунището на историята.

    Нима някой смята, че Гоце и Слави ще оставят някаква диря в бъдещата история на преживените от нас времена?! Не вярвам, нещо повече, дори знам какво ще пише за тях двамата в бъдещите учебници по история. Ще пише това: "... два дребни, злобни, заядливи, завистливи, печално-смешни и крайно нещастни образа от епохата на строителя на съвременна България Иван Костов".

    ОтговорИзтриване
  3. Пак добре, че има хора, които се обичат в тази държава! Имам обаче една забележка към Гоце и Слави - ЗА БОГА, ДРУГАРИ, ПОЛЗВАЙТЕ ПРЕЗЕРВАТИВ!

    ОтговорИзтриване
  4. Сценарий за 2012 година - "Краят на политиката". Всички "политици", журналя (не обичам думата, но се налага да се ползва понякога), мутри - бивши и настоящи от всички възможни цветове и размери, се обединяват в "Гига-партия" и това тотално изселва всички мислещи хора от БГ.

    ОтговорИзтриване