20 септември 2010

Байбезумство!

Това е пошло! Отвратително е да ползваш за толкова чувствително-мило-страдалческо-истинска кауза хора, пеещи и танцуващи безумно фалшиво! Това, че са известни люде, не ги направи искрени през фалшивото им кресчендо! Или шпагат! Защото животът не е такъв, а е фундаментално-жаждащо-нормално-отношение-молещо не за услуга-не за нечия гузна съвест-не за подаяния-зашлевяващо признание за дереджето на една общност-ако искате я наречете държава-вие знаете коя-и защо!

"Байландо".

Чак се задавям - да заложиш на това, че хората ще пратят есемес за увреден физически човек заради сеира да слушат и гледат как популярни от екрана хора ще се надвикват, надкрещяват и надподскачват кой по-фалшиво и по-фалшиво, това просто е бълвоч!

Ама просто не мога да се спра, толкова съм ошашавена - на всичкото отгоре жури от професионалисти да се лезят и да дават "шестици" за безумно пеене и кълчене, е баси бутафорията!

И накрая /за да не продължавам агонията/ - кой, кой ще спечели състезанието? Този нещастен човек без виждащи очи? Или онзи без ходещи крака? Помогни ми, Господи, да продължа - или пък онзи, третият, без ръце, чийто елитен партньор пее или подскача най-малко дразнещо? Кой? Кой?

Безумство! Врява и безумство!

Facebook

2 коментара:

  1. Нямам подобни ядове по простата причина,че не гледам български канали.Новините чета в НЕТ-а.
    Съветвам повече хора да направят така,и всичко ще си дойде по местата.
    Иначе,поздрав на Ваня Панайотова за позицията!

    ОтговорИзтриване
  2. Това се нарича агресивен цинизъм,Ванче!
    Бояна Пацирева

    ОтговорИзтриване