31 май 2009

Минисапунки - 9

Мустафа Карадайъ (ДПС): За мен това не са документи, а материали. Документи издава държавен орган... За мен това е съществен порок, моето мнение е, че има порок още в самото решение на създаване на коалицията... /из стенограма на ЦИК/

Това е изказване на член на ЦИК. Прави впечатление, че си позволява да коментира не дали са налице всички документи и други законови изисквания, за да се регистрира за участие в изборите Синята коалиция. А ръси политически изказвания за самото създаване на коалицията. Което изобщо, ама изобщо, не е негова работа. Кой с кого ще се сдружава, защо, как и кога - не е работа нито на Мустафа, нито на Ахмед, нито на Гого, нито на Серьожа, нито на останалите знайни и незнайни полуопитомени екземпляри, населяващи родната политическа джунгла!

Тъй като днес ми е ден за почивка, ще бъда изключително кратка:

Първосигналните червеникави еуглени са нагъл порок за всяка една флора и фауна. Дори и българска. Конкуренция може да им бъде само едно посредствено чехълче, изуто, а после стъпкано от шефа на сарая. Докато го тъпчат, то пищи от удоволствие. И иска още. Получава потупване по корема, поради липсата на глава и мозък в нея. Високомерните амеби пък са закономерно изчезващ вид в нормалния пейзаж на всяка уважаваща себе си флора и фауна. Дори и българска.

Тук е текстът на стенограмата на ЦИК, с която RE:TV разполага /има и пълният текст/.

Въобще, забавно четиво!

Facebook

1 коментар:

  1. Омръзна ми само с тия мафиоти да ме занимавате.По- зле са и от БСП=Герб.Единственото спасение е АТАКА!!!!

    ОтговорИзтриване