05 октомври 2010

Съвсем сериозно

Много моля, оттук-нататък никой да не споменава думата "мъж" пред, над, под или зад името ББ! Толкоз! Останалото е казано по-долу в материала!

Бизнесът: Увеличаването на вноските се прави под уличен натиск и ще забави излизането от кризата

Facebook

4 коментара:

  1. Пак ли се появяват разни?Колко трябва да носи човек в главата си , за да си позволи такъв вид изказване по повод на един от най-достойните мъже в страната ни?Мисля, че сериозно трябва да се погледне на културата на хора, които свободно си позволяват да говорят за всеки .Явно серийното производство на чалга и последствията от това си казват своето.Недопустимо е не само говорене , но и подобно поведение.Мярката - добрата стара мярка -трябва да си я спомним, да я потърсим дълбоко заровена в сънанието ни- на всеки един от нас.Тя отдавна търси начин да ни напомни, че няма нещо, което да не се помества в обществени рамки.Така , че много моля ,преди да се произнасят такива присъди по адрес на изключително доказали с труда си личности, първо да се мисли.

    ОтговорИзтриване
  2. Да бях поет, бих отвърнала: "Както ви се харесва!" :)

    ОтговорИзтриване
  3. Ааа, не мое Ваня. Можеш да си критикуваш когото искаш, ама не и Бойко. Странно е, че още не си успяла да възмутиш цялата ббармия и не са те нарекли комунистка :)))

    ОтговорИзтриване