28 октомври 2010

Кръвосмешение, гарнирано с мед и масло

"Първанов ще даде старт на политическия си проект на 11 ноември"

Политическото размиване продължава! След като Сакскобургготски уби политическата нормалност "ляво-дясно", сбирайки пред кацата всичко и всякакво, мина се през тюрлю- гювеча на Тройната коалиция, продължи се от ББ, а сега и Първанов ще топне пръстче!

Интересно, как това ветрило от едни и същи гласоподаватели ще си фокусира нещастния поглед за пореден път! На въртоглави ги направиха, но ДС-експериментът продължава! Явно дава плод! И така ... до края на света!

Да не споменавам, че в предстоящия двубой "Първанов - Борисов" на терена на идващите избори отново се отваря място за любимата роля на Доган - да е балансьорът! И да наддават за неговото ... барбекю!

Жалко за нормалните хора, онези 10% десни, които не могат да си представят, а и не искат подобни кръвосмешения, дори гарнирани с мед и масло!

Facebook

2 коментара:

  1. Eна шепа народ сме .По-полезно е да сме обединени.

    ОтговорИзтриване
  2. Да бе, да... Нека всички сме заедно - интелектуалци престъпници и маймундери от всякакъв род и подобие... То и затова сме на тоя хал де.
    Всяка жаба трябва да си знае гьола, а в обществото трябва да има структура и йерархия, защото след злополучния болшевишки експеримент и на идиотите им стана ясно (но не и на българите), че народът не е сива маса овце, ами сбор от индивиди с различни качества и способности.
    Затова казвам браво на Ваня за изказаните мисли, които напълно споделям!

    ОтговорИзтриване