24 март 2009

Те знаят, че ги е страх! Ние също!


Шубето, казват, е голям страх! И той, май, пролази по гърбовете на управляващата тройка?

Поне на това навежда мисълта дописката в днешния "Стандарт" - че БСП и ДПС се канят да вдигнат изборната квота от 4% на 8% за коалиции. Естествено, Батковия вестник злорадо обявява, че поправката ще е "Анти-Костов".

Не знам дали ще излезе вярно това гнусно шубе, изпълзяло днес изпод страхливите им чела! Не знам дали не е партенка на принципа "Нито ден без нещо гадно за Костов и ДСБ"! Не знам дали не пророкувах безпогрешно участието на Христо Бисеров в натъкмяването на изборни закони и поправки! Не знам и дали вдигането на бариерата за вход в парламента няма да им изиграе номер накрая, обратно пропорционален на първоначалния замисъл! Не знам дали няма да предизвикат ответни действия, които трудно биха станали в сегашната ситуация! Не знам има ли европейска държава, която два месеца преди избори сменя закона си! Не знам още много неща!

Но, знам, със сигурност, че ужасно се страхуват от случващото се в дясно, от перспективата да паднат от власт и от последващото лъсване на безобразния грабеж, извършен в два последователни мандата. Знам, че и те го знаят! Затова ги е шубе и от самия страх дори!

Снимка: в-к "Дневник"
Facebook

Няма коментари:

Публикуване на коментар