09 април 2009

Миризливият пи ар на Станишев замъгли далаверата с Кръстева

Вече няма никакво съмнение - вътре сме и с двата крака в предизборната игра!

Днес започнахме да различаваме и външната страна на прийомите, които ще се ползват. Не, че са нещо кой знае какво ново за такива дърти играчи като БСП и ДПС.

Ето един от тях: Докато Бойко Борисов е в Москва, се обявява, през главата му, както и на СОС, бедствено положение /криза с боклука/. Интересно, защо не обявиха такова при кризата с газа или когато гърмя Челопечене? Но да се върнем в днешно време.

Това става на заседание на Министерски съвет. Минути преди това /това е важно - първо него са гласували, така във времето на съобщаването му обаче остава назад и е изместен от нова новина/ са взели не по-малко миризливо и лъхащо на стопроцентов боклук друго решение - да се пусне скандалната сделка с близката до ДПС групировка, ръководена от Ирена Кръстева, за строеж на нова сграда на НАП.

Познайте от пръв път обществото и медиите с какво ще се занимават дни наред - с безпрецедентния удар под кръста или със станалите вече запазен знак, пословични и безобразни далавери на тройното управление? Чакаме следващия епизод - първо гласуват далавера, после удрят противника. Знайте, по пи ар-а ще ги познаете!

От миризлив, по-миризлив, най-миризлив пи ар.

П. С. Ирония e, че решението за обявяване на криза с боклука е взето в отсъствието на майора на кризите Емел Етем, която е в САЩ и обяснява на американците колко "тревожно ниска е културата" на българското население при кризи. Затова пък дейно участие е взел Джевдет Чакъров, изплувал в делото "Лиани" /виж в дясно/
Facebook

4 коментара:

  1. Добър ден,
    Сергей Станишев не ми е симпатичен. Селяните от кабинета също. НО да се оживи тази сграда е добре. Нека си вземат парите. Да ги бяха взели център - десни. Имаха 20 години. Не посмяха . Не се разбраха. ИСКАМ тази сграда да работи и да дава приходи на много хора !!!
    ---
    Нека се разберем тези ще си правят каквото искат и следващите години ЗАЩОТО ние се занимаваме само с глупости.
    ---
    Работете. Под работа разбирам - РАЗБИЙТЕ гикакто те вас и нас. Ама - не можете. ЗОЩОТО не се учите и не събирате екип. КРАДЕТЕ, УБИВАЙТЕ, ЛЪЖЕТЕ - но плащайте на екип, с който да ги победим. Иначе си ходете на село. !

    ОтговорИзтриване
  2. Никой няма нищо против сградата - важен е начинът, по който се прави - например, без конкурс, както изискват собствените им наредби и закони. Второ, как така все печелят държавни благинки тези, които са на власт или я обгрижват обръчоподобно?! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  3. vladimirproperty.com, не беше толкова лесно, пък и десните не са били на власт 20 г., а четири.Когато десните бяха на власт, трябваше да ни измъкват от такива л...а, че нямаше време да се мисли и за подробности.

    ОтговорИзтриване
  4. Делянчо и майка му -дебела работа ненаситна, брех...
    Като спящата красавица сме, чакаме някой да ни събуди, а междувременно ни пият кръвта комунетата и турците.
    Те не схващат, че живота не е само лапане, най-много да се задавят, да станат по-нещастни отколкото са.
    Обаче с кой акъл им помага Орешарски?

    ОтговорИзтриване