10 юни 2009

Уважаеми, 204 817 българи, току-що едно КУТЕ ви нарече луди

Уважаеми, 204 817 българи, току-що едно КУТЕ ви нарече луди. Защото сте имали неблагоразумието, видите ли, да си дадете гласа за дясната коалиция!

Антон Кутев: На всеки 100 души все още има по трима луди, които да си пускат гласа за дясната коалиция
10 юни 2009 | 19:26 | Агенция "Фокус"


ПРОЧЕТЕТЕ ГО САМИ. АЗ НЯМА ДА ПРЕРАЗКАЗВАМ ИЗТРЕЩЕЛИТЕ СКУДОУМИЯ НА ЕДНО КУТЕнце, което не може да се качи на кутрето не само на Иван Костов, но и на всички нас, гласувалите за Синята коалиция в неделя. А още повече ще сме на 5 юли!

Няма да се спирам и на невероятните глупости, които ръси за управлението на сините 1997-2001 г., защото неведнъж съм писала. Но, че синьото, а не тяхното /!/, управление оставило "да мрат от глад 200 000 пенсионери" е върхът на шизофренията му. Той явно е живял в някоя, щъкаща само в олетия му мозък, социо-патио-държава. В нея, сигурно за удобство, са изтрити кадрите от трите правителства на БСП /Луканов, Виденов и Станишев/, които са истинските символи на спад, рецесия и криза. Аз лично ги живях и трите и имам спомени! Особено е интересно и обяснението, що шефът му бяга от дебат със Синята коалиция и нейните лидери. О, свещена простотия!

Все пак ви препоръчвам да не се разстройвате, че на всеки 97 бройки следват цели трима, които днес /и повече утре!/ защитаваме свободата, предприемчивостта и правото на избор. И които не искаме нищо повече от живот в ДЕМОКРАЦИЯ, а не в КУТЕНИЧАРНИК!

Поздравявам всички 204 817 българи, които едно куте и неговото сер-гей-че считат за луди:

блогъри, студенти, ученици, работещи и неработещи, пенсионери, чиновници, фейсбук-потребители, туитър-любители, фотографи, журналисти, икономисти, лекари, учители, академични преподаватели, бизнесмени, ректори, музиканти, певци, артисти, балетисти, хореографи, спортисти, банкери, пи ар и ейч ар експерти, финансови анализатори, консултанти, служители, математици, физици, химици, моряци, капитани, инженери, биолози, поети, писатели, интернет-маниаци, геймъри, продавачи на цветя, вестници, списания и книги, издатели, посланици, военни, работници, пилоти, юристи, шофьори, офис-сътрудници, предприемачи, преводачи, археолози, астрономи, техници, държатели на луна-паркове, еднолични търговци, ай ти специалисти, агрономи, земеделци, сондьори, шивачи, строители, психолози, метеоролози, имигранти и емигранти, политически преследвани, оцелели, жени и мъже ...

Така е, това е България и все още тук свестните считат за луди!

Facebook

20 коментара:

  1. "Да си луд е несъмнено щастие, което само лудите познават..."

    ОтговорИзтриване
  2. Ваня,благодаря ти за пост-а!
    Живея на 450км от Лондон и на 7ми Юни съм шофирала цял ден, за да гласувам за синята коалиция и за бъдещето на България!Стана ми много болно като прочетох публикацията на това псевдо-журналистче...
    Сетих се обаче за един цитат:"Лудите, лудите да са живи!" и си пожелах живот и здраве и повече лудост на 5ти Юли!Пак ще шофирам цял ден на 5ти Юли и пак ще бъда в посолството , за да гласувам с бюлетина № 11!
    Поздрави от Англия от една почитателка на блога ти!
    Гергана

    ОтговорИзтриване
  3. Гергана, благодаря ти за усилието, което си направила за дясната коалиция! Точно заради такива хора, като теб, реагирах така на това чудо, на цвят червено. Иначе, кой не ги знае какви нещастници са и докъде докараха България - 65 години не спират разрушителната си стихия. Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  4. Ето безочливото му изказване: Антон Кутев: На всеки 100 души все още има по трима луди, които да си пускат гласа за дясната коалиция
    10 юни 2009 | 19:26 | Агенция "Фокус"

    София. На всеки 100 души все още има по трима луди, които да си пускат гласа за дясната коалиция. И това е благодарение на Иван Костов, човекът, който си позволява да дава оценки в момента. Това каза пред Агенция “Фокус” Антон Кутев от Изпълнителното бюро на БСП по повод изявленията на Синята коалиция след отчета на правителството. „Не мога да разбера защо Костов се опитва да дойде отново на власт? По негово време той разпродаде къде що можа. След цялата разруха на икономиката, след РМД-ата, които успя да постигне, след бандитската приватизация, след абсолютната престъпност, която е несравнима с днешната и всичко това, което той успя за няколко години да направи, да говори той кои били провалените правителства. Извинявам се, но сегашното правителство има най-малкото в 4 или 5 сектора неща, които може да отчете за разлика от него. За първи път това правителство може да говори за устойчив икономически растеж. За първи път това правителство може да говори за вдигане на пенсиите. Когато този човек оряза пенсиите на половин България и остави най-малко 200 000 пенсионери да мрат от глад. И този същият сега да има нахалството да дава оценки на правителства подред. Отгоре на всичко самото присъствие на този човек в политиката всъщност съсипа цялото дясно пространство”, каза Кутев. По думите му в момента, ако „един напълно недоказан политик като Бойко Борисов овладява дясното пространство, това е само благодарение на това, че Иван Костов още стои в политическото пространство и съсипва всичко останало”. „Не приемам никакви квалификации от страна на Иван Костов за това как е управлявана държавата в миналото, докато накрая не си направи сметка какво направи той, защото след неговото управление, което свърши преди 8 години, те продължават да не могат да съберат повече от 3 или 4 процента от населението на България да гласуват за тях”, каза Кутев.
    На въпрос дали премиерът Сергей Станишев се крие от дебат с Иван Костов и Мартин Димитров, каквито са обвиненията към него, Кутев каза: „Те нямат електоралното присъствие, за да искат дебат с премиера”. По думите му никой от тях не е на положението на премиера, за да искат да се явят на дебат с него. „Ако Иван Костов поиска дебат с Ивайло Калфин като вицепремиер, ако Калфин се съгласи, би могъл да го даде. Аз също съм насреща. Нямам нищо против да дебатирам с Иван Костов колкото поиска. Така че да говорим, че БСП бяга от дебат е пълна глупост. Иначе всички искаме да си говорим с големите хора, само че това се отдава само на хора, които имат съответната позиция в обществото и когато от една политическа сила имат точно два или три процента подкрепа от населението, извинявам се, но просто не му е такава ситуацията. Да си извоюва същата съответната ситуация и ще говори, с когото си иска, но сега няма нивото, за да го прави”, каза той.

    ОтговорИзтриване
  5. Какво толкова е казал човекът? Костов навремето твърдеше, че всички сме братовчеди, че по негово време нямало корупция, а авиокомпания "Балкан" - кучета я яли.
    Докато го има Костов, синята идея е обречена на 8 процента.

    ОтговорИзтриване
  6. Kомунистите никога не могат да преминат предела на пълната наглост: щото те постоянно го местят този предел все по-нататък и все по-надалече.

    В обстановка на предизборна кампания комунистите, борещи се за властта, стават нахални като конски мухи, като комари, като въшки, като кърлежи. Днес гледахте ли Дмитрич с каква физиономия на ликуващ скункс или мишок отчиташе "успехите" на "своето правителство" (то, апропо, хич не е негово, а е на Доган най-вече)?!

    Та ето сега разбрахте какви простотии може да роди болния мозък на един комунист, и то от най-"модерните", пък и от най-"възпитаните". Кутев се бори и подмазва, та белким го турят за кандидат-депутат; за тая цел всички средства за комуниста са позволени; а пък най-лесният начин да ти се вдигнат акциите на нашия политически пазар е като похулиш Костов и неговите избиратели.

    Разчитат на късата памет на масовия българин и затова лъжат като брадати цигани. Доста хора обаче се поддават на лъжите им: за съжаление. Но и доста хора все повече усещат и надушват лъжльовците. Тяхната крайна наглост показва обречеността им.

    ОтговорИзтриване
  7. Че този помияр Кутето, не заслужава вниманието, а само презрението ни

    ОтговорИзтриване
  8. Здравейте, умни българи, в това синьо утро :)
    Заради себе си и Вас, и нашето общо бъдеще си планирах отпуската точно сега, прекосих половин Европа, за да си дойда и да мога да гласувам и на двата вида избори. Естествено- за Синята коалиция, която няма друга алтернатива.

    Попаднах право в "гнездото на осите" Юруково- Радоновата дупка- Велико Търново. Мухлясали селски хитреци, които бранят дребните си далаверки, придобили покрай Радонов, оплетени в паяжината на местните червени и депесарси велможи.Абсолютна байганювщина.

    Жалка картинка от народопсихологията ни, но аз освен реалист, съм и непоправим оптимист и вярвам, че на вторите избори ще му дойде на българина и вторият акъл. Дано!

    Както пее поета Недялко Йорданов "България
    "на таквиз идиоти като нас се крепи".

    ОтговорИзтриване
  9. Много ви моля, ако някой познава или вижда често това коМунчовско недоразумение, нека при удобен случай му отвърти два звучни шамара. На публично място. Хем да боли, хем и резил да има. Тази сутрин в някаква телевизия друго червено влечуго нагло обясняваше какви успехи е постигнала престъпната тройна коалиция. Само дето никой не ги е видял и усетил. Събудете се бе, хора. Докога с лека ръка ще се пропилява всяка възможност да се оттървем завинаги от гнусните, миризливи червени каскети. Защо оставяте съдбата си в ръцете на малоумни, но изключително дисциплинирани червени пенсионери и необразовани идиоти?

    ОтговорИзтриване
  10. Нищо ново от тея мерзавци, през последните години върнаха България в мутренските години и още по-лошо предадоха я в ръцете на Доган, масовото турцизиране е факт. Гласувам ЗА синята коалиция, ЗА търсенето на отговорност от БСП и ДПС, ЗА ново начало, ЗА мисъл в управлението, ЗА път на България към Европа, а не към Азия и Русия.

    ОтговорИзтриване
  11. Никой няма да търси отговорност от бсп и дпс. Не се заблуждавайте. Единствено Атака може да направи това, само че вие не я забелязвате, което е и огромната ви грешка. Сините направиха много поразии и те също ще трябва да отговарят за много неща. В момента те с герб са резервните гуми на бсп и дпс. Опомнете се и расъждавайте с главите си и ще видите че накрая ще изберете Атака.

    ОтговорИзтриване
  12. Вие уважаеми наивници детосте гласували и си мислите че ще промените нещо заслужавате съжаление.

    ОтговорИзтриване
  13. всички са маскари
    бае ви Ганю Балкански

    ОтговорИзтриване
  14. "Лудите да са живи!" - мисля, че цитата е точен.

    ОтговорИзтриване
  15. Ваня, доколкото разбрах, от интернет медията "Mediapool" , за сините ще се гласува на 5ти Юли с бюлетина №19? Така че ,живот и здраве, в посолството съм на тази дата , за да гласувам с бюлетина №19!
    Не разбирам каква е логиката да се сменя номера на бюлетината, но парадокси колкото ти душа иска!Или пак червени номера...!
    Наивник е този, който не гласува, наивник е този, който вярва на кутю и путю(sorry!)
    Никаква Атака и пр...Сидеров е подлога на Путин (иначе е патриот), но не излиза от руското посолство...супер патриотизъм или, както писа Иво Инджев, в България патриотизма се измерва по скалата "медведев-путин"!!!
    Истинският патриот обаче се казва ИВАН КОСТОВ, ако някои недоразумения се питат защо пък КОСТОВ, е, нека да прочетат това:
    http://templar.blog.bg/politika/2009/03/05/kostovizym-2.299596, а за ЛЪЖИТЕ на кутето препоръчвам ето това: http//www.avramov.com/blog/?p=652!
    Гергана

    P.S.Ако имате проблеми с линковете просто посетете блоговете на templar и Димитър Аврамов и прочетете съответно "КОСТОВИЗЪМ-2" и "БСП-прекали с лъжата"!!!
    Приятно четене, драги ми, манипулирани сънародници!И запомнете, от вас зависи как ще живеете...и ако не гласувате или вярвате на червени кутьовци, е, ще е късно за КОСТОВ пак да ви оправя!

    ОтговорИзтриване
  16. Субектът Синя коалиция на евроизбори бе регистриран с участници ДСБ, земеделци на Мозер, БСДП на Нихризов и РДП на Захари Петров. Заради проблемите с Юруков, СДС официално не бе вписан в коалицията. Сега вече е вписан и субектът се различава, ако и да се казва Синята коалиция. Закон просто. Затова участва в жребия, който днес се тегли. Това е важно да се знае, защото по инерция да не гласувате за №11. Под този номер е някаква измислена партия "Плама" /сори, но за първи път я чувам/ и да си дадете гласа за нея. За Синята коалиция на 5 юли ще се гласува с НОМЕР 19!

    ОтговорИзтриване
  17. Абе Куте или по-скоро куте ( малката буква е важна ), за пореден път се убеждавам, че комунистите ( социалистите, атеистите и т.н. ) сте нищо повече от еволюирали маймуни, наричащи Истинските граждани "луди".... Така всички ретроградни човечета са наричали винаги тези, които са ПО от тях, които знаят какво искат и какво правят...

    ОтговорИзтриване