05 юни 2009

Страстите български - надясно


Те са! Страстите български взеха да надделяват ... надясно!

Щом още в дните на предизборната кампания за европейски парламент гласовете общо на ГЕРБ и Синята коалиция гонят 50%, помислите какво ще стане в дните на предизборната кампания за национален парламент? Как какво, тотално дясно мнозинство за ново управление! Станишев и Доган - вън, в опозиция!

Поне веднъж и на България да й се случи нещо добро!

Не е ли прекрасно това? Те просто си го заслужиха! Едните, защото са социалисти само за пред хората и света, докато в душите и делата си са некадърници и тоталитаристи! Другите, защото са либерали само за пред хората и света, докато в душите и действията си са ненаситни любители на многото пари - колкото по-мръсни, толкова по-любими.

Към днешна дата страстите български надделяха надясно!

Какво да ги правиш - страсти!:)

Facebook

9 коментара:

  1. Дано прогнозите са точни. Защото, ако в новият парламент няма стабилно мнозинство, нещата ще са неприятни.

    ОтговорИзтриване
  2. Чели ли сте книгата "Страстите и бесовете български"? :-)

    ОтговорИзтриване
  3. Преди говини Петър Стоянов беше сигурен, че ще спечели втори мандат и толкова самоуверен, че не повярва като го загуби!
    Искам само да кажа, че комунистите работят денонощно, за да спечелят още 1, 10, 100, 1000 ... гласа. И това е начинът. Вместо прази и сладки приказки е необходимо всеки да заведе, закара, качи на гръб ако трябва до урните, повече хора да гласуват, а не да коментират по блоговете!!!!! Ще се смеем след 5 юли, дотогава трябва всекидневно да се работи и в деня на изборите да се ГЛАСУВА!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен, абсолютно си прав, накрая следва една прозаична дейност - броят се бюлетини - 1, 2, 1001, 100 000, 200 000, 500 000... От нас зависи колко ще са! :))

    ОтговорИзтриване
  5. Последния комента ве вкъхнови за един виц:
    Знаете ли защо пада подкрепата на БСП?
    Сетихте се нали?
    Брутално е да...

    но няма как да не ми мине през ума.

    и донякъде се радвам. Не за загубата на хората, ами за изчистването на нацията. Не онова изчистване което Хитлер имаше предвид - това и по-хуманно - много по-хуманно...

    ОтговорИзтриване
  6. Имам една мечта - дпс и бсп поне два мандата в опозиция. да си вземем глътка въздух че се нетрае вече

    ОтговорИзтриване
  7. Уважаеми блогъри и страстни потребители на интернет,

    Не забравяйте, че София НЕ Е България! Нашата безпределна вяра в победата на Синята коалиция (дано, дано, дано!) е непонятна само на 100 км от София. Това са нашите сънародници. Не трябва да ги хулим, а с думи прости да се опитаме да ги убедим ДА ГЛАСУВАТ и то разумно.

    ОтговорИзтриване
  8. Аз,пенсионерка, също ще гласувам за "Синята коалиция",както от началото на 90-те год. винаги съм гласувала за СДС. Гордея се с политик като Филип Димитров, който днес се е завърнал от САЩ и е заявил,че ще гласува само за "Синята коалиция" /вж. "Медиапул"/! Призовавам и младите да гласуват, а не да повтарят, че "пенсиите" са ретроградните.Който не се интересува от изборите не мисли нито за своето бъдеще, нито за бъдещето на бъдещетите си деца и внуци.Който не е живял по времето на бащата на Сергей Станишев - Димитър Станишев, секретар по идеологическите въпроси към Политбюро на БКП, той не е в състояние да разбере до дъно умерзението от управлението на днешната "модерна" БСП. А същият Д. Станишев неминуемо има голям пръст и във Възродителния процес. Сега синът му и ченгето, продал българските турци - Доган се гаврят с целия ни народ и ни насъскват едни срещу други, за да ни принесат курбан пред олтара на единствения Бог , в който вярват - ЗЛАТНИЯ ТЕЛЕЦ".Мислете, деца, че утре вече може да е късно!

    ОтговорИзтриване
  9. Уважаема госпожо Анди,
    Всичко, което пишете, е абсолютно вярно. Но не помага! И поведение "Който не е с нас е против нас", също не помага! Помага единствено да убедите повече хора, които се колебаят, да отидат да гласуват. Убедете ги в името на бъдещето, а не на миналото. Ако трябва поканете ги на кафе, чай, курабийки, излет до Витоша (ако сте от София). Нещо хубаво, съседско, добронамерено. Иначе ще чуете само "а бе ти ли ще ми кажеш!"

    ОтговорИзтриване