13 юни 2009

Идете на Моста! :)

Зповядайте на 13 юни, събота, от 17 ч. на DJ парти на моста на НДК, за да открием заедно кампанията на Синята коалиция за парламентарни избори. Ще видите уникална фотоизложба "Синята идея с фотографии", запечатали 20-годишната история на демокрацията в България.

Време е за добрите!

Facebook

4 коментара:

  1. Ваня, обясни ми моля те, как вота в чужбина ще се разпределя спрямо мажоритарните кандидати...Това, че аз ще гласувам за сините означава ли , че моят вот ще се брои за синия кандидат, издигнат в града(секцията по местоживеене),от който съм родом?

    И, моля те, свали този клип с бюлетина №11, защото не дай се Боже объркаш някой син гласоподавател...:)))Има и други блогове с подобни реклами от евроизборите и трябва дя се актуализират с бюлетина №19, но е лесно да забрави човек.
    Благодаря и поздрави!

    Гергана

    ОтговорИзтриване
  2. Глава Седма, Чл. 74., ал.(12) В чужбина се гласува само с бюлетина за кандидатски листи на партии или коалиции. Това е записано в ЗАКОН ЗА ИЗБИРАНЕ НА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ. Ето ти и линк към него - http://www.paragraf22.com/pravo/zakoni/zakoni-d/19564.html Поздрави ::))

    ОтговорИзтриване
  3. За повече подробности - моля, пиши ми на поща::))

    ОтговорИзтриване
  4. Ваня, БЛАГОДАРЯ!
    Подзрави.
    Гергана

    ОтговорИзтриване