24 юни 2009

Разпищолен

"Доган: Аз разпределям всичко, аз съм инструментът на властта"

Безцеремонен, Безсрамен, Безпаметен. Доган. Несменяемият ДС-навлек на новия /поредния социалистически експеримент, наречен България на Прехода... Безцеремонни, безсрамни и бездънни са лицата им. А, най-паче, това нещо - Доган, Инструментът Доган.

Ще кажете: "Нищо ново не е казал, вече го направи!" Да, новото е само, че минаха 4 години и отново го прави. Публично! Пред изумената публика, наречена български народ, която само тихо се свлича под юргана и обръща гръб на живота си. Оставя го на безцеремонни, безсрамни и бездънни разпищолници, които нагло надничат иззад огледалото и ваят образа на смачкана, неудовлетворена и точно затова безкрайно удобна за тях електорална единица.

Една бройка българин получава точно определен порцион срещу купон със стойност Х или У-степен на невежество и страх. Хубавите порции даже не можете да си ги представите. Дори и насън. Те изцяло - и виртуално, и материално - принадлежат на разпищолниците, които мразите, но не наказвате. Дори с един-единствен глас.

Те няма да се спрат сами! Въпросът е има ли кой да ги спре? Или по-точно - иска ли някой да ги спре?

Facebook

8 коментара:

  1. Недосегаем и за това нагъл

    ОтговорИзтриване
  2. Само ми е чудно, защо този запис е с толкова добро качество, а уж е случаен?

    ОтговорИзтриване
  3. @Анонимен: Всеки път, когато някой безподобен разпищолник се изцепи и потъпче онова, твоето, личното пространство на морал и ценности, трябва да се реагира. Винаги, винаги, винаги! Независимо от това, какви точно са целите на гнусаря и кого обслужват. Честта трябва да се защити. Поне, личната! ::))

    ОтговорИзтриване
  4. Не мога да го обвиня в лъжа. За съжаление, такива са фактите. Можем и ТРЯБВА да ги променим на 5 юли!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Абе защо само Доган?Ами СерГей,Симеончо,Свинаря,Паси-еврейчето....Те всички са един дол дренки!

    ОтговорИзтриване
  6. До кога ще си траем и да ни мачкат? Станахме турска държава вече ... и циганите имат повече права от нас! ... то циганин да си вече в тая държава!

    ОтговорИзтриване
  7. защо чакахте да ви го кажат в очите. Това си е истината. Доган знае как се прави политика

    ОтговорИзтриване