14 юли 2009

Минисапунки - 12

Чупливи размисли след днешния ден, в който бе открито първото заседание на новото 41-о Народно събрание, ми се довлякоха без да искам. И не толкова заради самото заседание, а заради нЕкои изказвания вътре в парламента и отвън - пред президентството. В същото време ми се счупи съдомиялната машина и безпаметно мих чинии и чаши. Няма да кажа колко потроших. Но не можах да се въздържа и да не направя асоциация с днешната новина. И тя звучи така:

Аааа, май някой си мисли, че може, пиян от победа, да измие всички чинии след гостите без да счупи нито една??? Сигурна съм поне в едно: че не всички чинии мислят еднакво с пияния от победата. Поне няколко поглеждат към друго парти, в което употребяват други чинии. Поне няколко са ходили вече на чужди купони. Поне няколко ще се почувстват особено поласкани да бъдат поканени на нови за тях веселби. Поне няколко, и да не искат, трябва да отидат на скучна музикална вечеринка. И поне няколко ще си паднат от кеф да се оглеждат в огледалото колко лъскави са станали след измиване с Calgon.

Затова един съвет от мен, една трезва съдомиячка: Пияният от победата да изтрезнява и да пусне съдомиялната на програма MAX, щото чашите пък са от безумно тънък кристал и се чупят най-много след три месеца. А след това дори Poxipol в синя тубичка не може да ги залепи и сервизът ще е безнадеждно опропастен и безжалостно недостатъчен за наздравици..

Facebook

Няма коментари:

Публикуване на коментар