16 май 2009

Минисапунки - 8

Ако някой някога някъде нещо се е съмнявал, да се спре. Няма нищо по-хубаво, в крайна сметка, от излизането от анонимност и заемането на ясна позиция. Адмирирам!

Парадоксално, но факт. Толкова одумваният син на бившата шефка на тотото Ирена Кръстева - Делян Пеевски, постъпи мъжки. Нищо, че беше нещо като най-младия син на царския младежки отряд. Че сакскобургготското движение направи майка му бос. Че с късмета на спечелил джакпота, Делян стана най-младият, още недоучил, парламентарен секретар, но и участник в държавен борд - този на варненското пристанище.

Нищо, че мама и син изкупиха вестници и телевизии. Нищо, че ще изкупят футболни отбори и кекави играчи. Нищо, че за каквото не са се сетили още, ще има кой да ги подсети, стоейки сарайски зад гърба им. Нищо, че е заместник на ДПС майорката Емел Етем, назначен от друга квота. Нищо и никакво, просто. Те, тройката управляващи, са си плюли в гащите, както казва народът. И не се сърдят, още повече гнусят, да си ги разменят.

Това да си в листата на догановата партия си е, дебело подчертано, мъжкарско. Но да си и водач на доганова листа - е европейско-пространствено разположено, както ИСКА босът. Направо, цезарско.

Аве, Деляне, осъдените да живеят в наложеното от собствената им партия гето, те поздравяват!
Facebook

2 коментара:

  1. Толкова време игра на тото докато уцелят джакпота, а той се оказа в ръцете на ДПС.

    ОтговорИзтриване