10 февруари 2010

На живо от Октопода

Знае ли някой кой всъщност е Трактора? Нещо като Алексей, нещо като Петров, нещо като мутра, нещо като бизнесмен, нещо като агент, нещо като съветник, нещо като застраховател, нещо като преподавател, нещо като партиен инженер, нещо като Октопод? Какво?

След като толкова впечатляваща и високопоставена фигура е арестувана след полицейско разследване с един куп първоначални обвинения и подозрения, това си е жива класика. А и самият Трактор обяви наскоро пред медии, че знае толкова много неща за прословутия БГ преход и може и да ги каже. Супер!

Апелирам да се насрочи и проведе референдум, на който с "Да" да се отговори: "Да бъде ли инжектиран серум на истината на Трактора?"

Веднага след положителния отговор, който без съмнение ще бъде получен на референдума, да се предава On-Line разпитът на Трактора!

Да има горещи телефони и за въпроси на зрителите. Трактора задължително да отговори и на тях, тъй като сто на сто ще са по-различни и по-интересни от тези на полицаите и медиите.

Е, тогава ще повярвам, че в тази бедна държавица нещо се случва и че тя има някакъв шанс да резне наистина Октопода на прехода. И то на живо! На живо от Октопода!

Facebook

Няма коментари:

Публикуване на коментар