09 януари 2015

Paris Attacks


Не, не! 
Убедена съм - тези хора не са религиозни, не го правят заради религията и произхода си. 
Тези хора са луди, тези хора са психически увредени. 
Те не осъзнават факта, че живеят в 21 век, а не в Средновековието или много преди това. 
Те не осъзнават, че живеят сред хора, модерни, космополити, които просто имат други ценности и приоритети. 
Те не осъзнават, че са въвлечени в допотопната мистично-религиозно-кървава вакханалия на увредения мозък, целящ световно господство чрез превръщането на болни и лабилни хора в жестоко, но всъщност най-долнопробно пушечно месо. 
Те не осъзнават, че втълпеното им желание да загинат като мъченици, всъщност убива не само невинни хора, но убива и собствената им религия, в името на която вършат престъпления, вместо добро.

P. S.
И Ленин, и Хитлер, и Сталин, и всичките онези човекоядци, качили се на власт след Втората Световна Война из разните континенти, бяха болни. Луди. Луди с тяхната си доктрина. И видяхме как свършиха. Това сега е нов тоталитаризъм, но наметнат с уж религиозна кожа, И ще свърши с провал по същия начин. Модерността и космополитизмът са по-силни от всяка лудост. И ще победят. Отново. Гадостта е, че дотогава ще има безброй невинни жертви.

Facebook

2 коментара:

  1. Бедни хора гласуват за СДС, поради невежество. СДС - тоест десните боготворят Айн Ранд, а тя презира бедните и работниците - небогатите - като умствени инвалиди. И, че доброто за народа е зло, а доброто за олигархията е добро. Капитализма не се страхува от анархизма, а само от социализма и лявото. Историята на обществото се ражда със СВОБОДАТА и израства с РАВЕНСТВОТО и се запазва с БРАТСТВОТО – СОЦИАЛИЗМА, но остарява с Олигархията, а умира чрез Егоизма – Капитализма. И това ще се повтаря вечно, докато Христос не раздели агнето от вълкът, и бъде съдия и голям брат във ВЕЧНИЯТ СОЦИАЛИЗЪМ. В една от последните си издания наречено: „Keeping the Promise„, Световната банка признава, че частните пенсионни системи не са способни да осигурят никаква сигурност за огромна част от бъдещите пенсионери и предлага държавата да осигурява право на минимална пенсия, която не е обект на каквито и да е условия. СЛЕД КРАЯТ, ВИНАГИ НАЧАЛОТО Е СОЦИАЛИЗЪМ, НЯМА КАК - НЯМА КАПИТАЛ. При 70 години буржоазна диктатура - капитализъм, е било така, до 1944 година, и 2000 години ще е така след 1989 година ако има толкова ГОДИНИ капитализъм. Преди 1989 година никой не казваше за писаното по вестниците преди 1944 година - "- И СЕГА Е ТАКА!?", но след 1989 година всеки го установява и се чуди. „През тази година владеюща планета ще бъде онази, която може да земе властта в ръката си. И ще владее над онез, които не могат сами да се владеят. А под управлението на тая планета, що ся касае до нашия български свят, откъм берекет и откъм разни други събития, предвещава ся следующото: Тая година има да ся запомни като злат век за едни, а железен за други. Нови банки има да ся отварят пак и таз година, които ще банкуват за изпразванието на чуждите кесии и ще векуват, додето дойде чумата на банките, която изтръшка лани доста банки в една съседна държава. Предвещават ся банкрутства, осиромашавания и върлувания на модите. " Петко Р. Славейков Из „Какво има да става таз ГОДИНА"

    ОтговорИзтриване
  2. Доста интересен блог !!! Поздрави :)

    ОтговорИзтриване