27 април 2009

Минисапунки - 5

"Без никакви обяснения руският президент Дмитрий Медведев е отменил в последния момент насрочената за понеделник на обяд среща с българския министър-председател Сергей Станишев, съобщиха от правителствената пресслужба. Станишев уточни по-късно пред журналисти, че най-вероятно срещата ще се проведе ден по-късно, за когато е планиран разговор и с руския премиер Владимир Путин. Станишев изглеждаше спокоен, не драматизираше ситуацията, а каза, че във времето, което му остава свободно, ще отиде в книжарница, предаде кореспондентът на БНТ в Москва."

На гол газопровод, чифте Станишев.

На троянски кон, руско здрасти.

По газа посрещат, по тръбите изпращат.

Каквото на/газ/ило, такова из/газ/ило.

Станишевите червеногазопродавченца.

Непротивопутинствувайте!

Колкото повече Путин, толкова повече Путин!

Не, не сълзи, просто чета книги в московска книжарница!
Facebook

3 коментара:

  1. Голям резил. Ако беше уважаващ себе си премиер, вместо да разглежда книжарници, щеше да си хване самолета за обратно. Ама не - тези са свикнали да ги гази руски ботуш.

    ОтговорИзтриване
  2. Николов, взе ми думата от устъта. Но къде ти толкова достойнство от нашите подлоги. Може да ги газят, да ги унижават, но те са си с робска психика. Просто ме е срам!!! Гледам тук нищо да не обяснявам на испанците, защото ми е много неудобно. Най-лошото ще е, ако наистина сключат договор за заробващ заем, за АЕЦ Белене. Ако съм сигурен, че ще има протест, ще долетя с чартърен полет, за да участвам. Но като гледам народа как се е кротнал - като овче стадо на пладнище.( Които не знаят, какво е пладнище - това е сенчесто, оградено място, където лятото в най - големите горещини, овцете запладнят, докато премине жегата).
    Да са ни живи и здрави политиците, ние си ги заслужаваме!!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Като си клекнал веднъж да събираш руски петро-газо-долари, трудно се става. И този, който ти ги е подхвърлил, си прави каквото си иска с теб.

    ОтговорИзтриване